Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, o nouă abordare privitoare la conflictele din Orientul Mijlociu în care sunt implicate SUA: 'națiunile mari nu luptă la nesfârșit'

Donald Trump

Președintele american Donald Trump promite, cu ocazia discursului privind "Starea naţiunii", o nouă abordare privitoare la conflictele din Orientul Mijlociu în care sunt implicate SUA, afirmând că "națiunile mari nu luptă la nesfârșit", scrie Mediafax.

"Am promis cu voce tare o nouă abordare. Națiunile mari nu luptă la nesfârșit", afirmă Trump, adăugând că "trupele noastre curajoase se luptă acum în Orientul Mijlociu de aproape 19 ani. În Afganistan și Irak, aproape 7000 de eroi americani și-au dat viața. Peste 52 000 de americani au fost grav răniți. Am cheltuit peste 7 trilioane de dolari în Orientul mijlociu".

Citește și: Furtunosul Trump și lauda de sine: 'Dacă nu aş fi fost ales preşedinte, chiar acum ne-am fi aflat într-un război major'. SUA-Coreea de Nord, un nou summit

Liderul de la Casa Albă a vorbit și despre negocierile oficialilor americani cu liderii talibani.

"În Afganistan, administrația mea organizează discuții constructive cu un număr de grupuri afgane, inclusiv cu talibanii. Pe măsură ce realizăm progrese în aceste negocieri, vom putea reduce prezența trupelor noastre și ne vom concentra pe combaterea terorismului", a explicat Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.