Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump pune piciorul în prag: planul de 2,5 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva coronavirusului

NBC News
Donald Trump

Preşedintele Donald Trump va cere Congresului 2,5 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva coronavirusului. Militarii americani și din Coreea de Sud ar putea reduce antrenamentele comune, pe măsură ce virusul se răspândește.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 5: 'Nu ai cum să fii liberal sau progresist într-o naţie care este 90% socialistă'

Potrivit Reuters, președintele SUA, Donald Trump, va solicita Congresului 2,5 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva epidemiei de coronavirus, informează Mediafax.

Mai mult, militarii americani și din Coreea de Sud au în vedere reducerea antrenamentelor comune, pe măsură ce virusul se răspândește în Europa și Orientul Mijlociu.

Țările din întreaga lume intensifică eforturile pentru a preveni o pandemie a virusului gripal provenit din China, care a infectat peste 80.000 de oameni.

Casa Albă susține că va folosi peste 1 miliard de dolari din banii ceruți pentru dezvoltarea unui vaccin, în timp ce alte fonduri vor fi folosite pentru terapii și echipamente de protecție, cum ar fi măștile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.