Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump răspunde la criticile că vrea să restructureze serviciile secrete

Donald Trump nebun

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, a respins joi relatările din presă potrivit cărora acesta ar intenţiona să restructureze serviciile secrete americane, relatează agenţia Reuters.

'Nu există niciun adevăr în această idee a restructurării infrastructurii comunităţii de informaţii', a indicat purtătorul de cuvânt Sean Spicer, calificând acele relatări drept 'sută la sută false'. Totuşi, el a vorbit apoi despre 'discuţii exploratorii' desfăşurate în cadrul 'activităţilor de tranziţie', insistând însă că rolul acestora este de a strânge date, scrie agerpres.ro.

Citește și: Kim Kardashian a revenit: Ce a publicat după luni bune de absență / VIDEO

Publicaţia Wall Street Journal (WSJ) a scris în ediţia sa de miercuri, făcând referire la surse pe care nu le-a precizat, că Trump intenţionează să reformeze serviciile secrete americane, întrucât el consideră că unele dintre aceste agenţii sunt supradimensionate sau politizate.

După ce a criticat serviciile secrete americane în urma rapoartelor prin care acestea susţin că Rusia este în spatele atacurilor cibernetice din timpul campaniei electorale, Trump a susţinut joi că este un 'mare fan' al acestor servicii.

Citește și: Janet Jackson a născut, deși are 50 de ani: Ce nume ciudat i-a pus copilului

'Presa minte pentru a lăsa impresia că eu sunt împotriva serviciilor de informaţii, deşi de fapt sunt un mare fan al lor', a scris pe Twitter viitorul preşedinte, înaintea ca în Senatul american să înceapă o audiere în cadrul căreia va fi discutată posibila ingerinţă a Rusiei în campania electorală americană prin respectivele atacuri cibernetice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.