Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump și-a doborât recordul personal de activitate pe Twitter: Câte tweet-uri și retweet-uri a publicat într-o singură zi

Instagram
Donald Trump

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a doborât miercuri recordul personal de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă, cu 142 de tweet-uri şi retweet-uri, transmite EFE, conform agerpres.ro.

Informaţia a fost furnizată de portalul Factbase, care monitorizează activitatea pe Twitter a liderului american şi care a precizat că s-au înregistrat 124 de retweet-uri şi 18 postări.

Anteriorul record al lui Trump, de 123 tweet-uri şi retweet-uri, fusese stabilit pe 12 decembrie, însă recordul său absolut, de 161 de mesaje, datează dinainte de a ajunge la Casa Albă, din 5 ianuarie 2015.

Zegrean îl ia peste picior pe Tăriceanu - Sunt ilegitime actele oficiale semnate de Meleșcanu ca președinte al Senatului? Explicația fostului șef CCR


Recordul de miercuri a coincis cu prima zi de acuzaţii din partea opoziţiei democrate în procesul politic desfăşurat împotriva lui Trump în Senat, care s-ar putea finaliza, deşi este improbabil, cu destituirea preşedintelui, notează EFE.

Tocmai pe acest subiect s-au axat în mare parte şi tweet-urile şi retweet-urile liderului american de-a lungul unei zile începute la Davos, în Elveţia, şi încheiate la Washington.

În afara impeachement-ului, Trump a postat pe subiecte precum comerţul şi China, alegerile primare din Partidul Democrat sau Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, care va fi găzduit de SUA împreună cu Mexicul şi Canada.

De asemenea, postările sale au mai vizat Forumul Economic Mondial de la Davos, imigraţia sau noul acord de liber schimb nord-american (USMCA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.