Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Cocoș, solicitare neobișnuită în fața instanței: Mărturia cu care 'a ÎNGROPAT-O' pe Bica

Inquam Photos / Octav Ganea
Dorin Cocos

Dorin Cocoş, inculpat şi el în dosar şi condamnat în dosarul Microsoft, a arătat la începutul audierii că poate sta în picioare deoarece s-a vindecat în urma operaţiei şi că a slăbit mult: "Stau în picioare, am fost operat la un genunchi, dar în puşcărie m-am făcut bine, am slăbit 20 de kilograme".

Omul de afaceri a fost întrebat de procurorul DNA de unde ştie că Dragoş Bogdan şi fosta şefa a DIICOT Alina Bica se cunosc şi că aceştia se consultau în privinţa dosarelor luate în discuţie la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Citește și: Politicianul care se iubește cu o fostă prezentatoare TVR, din dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'

"Ştiu asta de la Sergiu Diacomatu. El mi-a spus că relaţia lui cu Crinuţa Dumitrean (fosta şefa a ANRP - n.r.) era foarte proastă şi că Bica şi Dragoş Bogdan dau tonul în şedinţele comisiei, fiind reprezentanţi ai două ministere foarte puternice. Mi-a spus că aceştia vin şi pleacă împreună. Eu nu o ştiam pe Bica. Îl ştiam doar pe Dragoş Bogdan. A venit la hotelul meu şi am vorbit cu acesta, stabilind că pentru 800.000 de euro să treacă dosarul respectiv, al lui Gheorge Stelian. Răspunsul la problema mea a fost că a trecut dosarul", a arătat Cocoş, potrivit Realitatea.net.

Întrebat cum de a tras concluzia când în altă declaraţie a spus că Dragoş Bogdan a lăsat de înţeles că va împărţi cei 800.000 de euro cu Alina Bica, Cocoş a arătat că el i-a spus că ştie că are o relaţie cu Bica şi l-a rugat să o convingă să voteze. "Nu mi-a spus că o va convinge, dar nici că nu o poate convinge, a luat banii şi a trecut dosarul. Ne vedeam des deoarece ne uneau interesele. Eu aveam interes să treacă dosarul şi el să câştige nişte bani", a completat omul de afaceri.

Dorin Cocoş şi fiul acestuia au fost audiaţi, vineri, la instanţa supremă în dosarul "Bica 1”, în care sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi dare de mită, respectiv complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.