Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Recean le-a pus gând rău 'criminalilor' care consideră că moldovenii nu sunt europeni! 'Ne vom clarifica cu ei după ce o să facem reforma justiției'

Inquam Photos / Andrei Mardari
Dorin Recean

În Republica Moldova există o mână de criminali care vor să creeze impresia că moldovenii nu sunt europeni și susțin războiul Rusiei în Ucraina, a declarat premierul Dorin Recean în cadrul ședinței de azi a Guvernului. El a dat asigurări că aceștia vor fi trași la răspundere după ce va fi efectuată reforma justiției.

Dorin Recean le-a pus gând rău 'criminalilor'

”Noi avem aici o mână de criminali. Ei sunt puțini, dar, totuși, au mintea criminală și încearcă să creeze impresia în țară și peste hotare că R. Moldova e în haos și are o orientare neadecvată. Ei vor să creeze impresia că moldovenii susțin acest război al Rusiei în Ucraina. Ei vor să creeze impresia că noi ca țară, nu suntem europeni. Noi totuși suntem altfel, am demonstrat asta. Da, datorită Ucrainei, noi nu avem aici rachete, nu avem aici război, dar avem aceste atacuri hibride, la care acești cetățeni puțini, dar cu mintea criminală, participă” a declarat Recean.

Premierul Republicii Moldova dă asigurări că acești 'criminali' vor fi trași la răspundere

Potrivit premierului, autoritățile se vor clarifica cu acești criminali după ce o să fie efectuată reforma justiției.

”Noi, totuși, suntem un popor pașnic, dar care știe ce vrea și cum să acționeze, inclusiv împotriva lor. Președintele Maia Sandu a anunțat Adunarea ”Moldova Europeană” pentru 21 mai și chem pe toți să participăm și să demonstrăm că noi vrem pace, dar suntem un popor care știe ce vrea, care știe să muncească, care și-a ales un parcurs foarte clar, cel al integrării europene. Să construim Europa acasă! Vreau ca toată lumea această orientare și ca toți să muncim în această direcție” a conchis Dorin Recean.

Președintele Maia Sandu a convocat Adunarea Națională ”Moldova Europeană” pe 21 mai, pentru a spune întregii lumi că cetățenii R. Moldova au ales calea integrării europene. Șeful statului i-a îndemnat pe toți cetățenii și toate partidele politice cu viziuni proeuropene să se alăture și să participle la Adunare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.