Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorinel Munteanu și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna: Oficialii grupării ilfovene negociază acum cu Nicolae Dică

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi-a reziliat, luni, contractul cu Concordia Chiajna, şefii fiind nemulţumiţi de rezultatele slabe obţinute de "Munti" în Liga 1 Betano. În acest moment, oficialii grupării ilfovene negociază cu Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FC FCSB, informează mediafax.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

O altă opţiune este Duşan Uhrin Jr., fostul antrenor de la Poli Timişoara. Cristi Tănase, preşedintele Concordiei, a confirmat că cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României nu va mai conduce Concordia: "Abia în această seară, la ora 17:00, după ce am avut o nouă întâlnire cu Dorinel şi cu ceilalţi factori de decizie de la noi de la club, 10-11, câţi sunt, am hotărât să ne despărţim amiabil de antrenor. Încă nu putem pronunţa vreun nume pentru că abia a fost întrerupt contractul cu Dorinel. Am discutat pe 4, pe 5 ianuarie, chiar şi azi, mai multe ore, şi am considerat că aşa este cel mai bine", a spus oficialul ilfovenilor, pentru Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.