Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal după bătaia dintre activistul Marian Ceaușeșcu și un inculpat din dosarul fostului primar Pendiuc: Ce spune Poliția Capitalei

ceausescu agresat 2

Poliția Capitalei anunță, printr-un comunicat de presă că s-a deschis un dosar penal după ce un inculpat din dosarul fostului primar Tudor Pendiuc a sărit să-l sugrume pe activistul Marian Ceaușeșcu.

"În cursul acestei zile, 13 iulie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbați s-ar fi agresat reciproc, pe o stradă din Sectorul 4, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 14, care au stabilit identitatea celor 2 bărbați implicați.

Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Secția 14 Poliție, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe"m anunță Poliția Capitalei.

Curtea de Apel București a continuat, miercuri, audierile în dosarul de mare corupție al fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, al fiicei acestuia și al unui fost ofițer DNA care ar fi divulgat date nedestinate publicității.

La finalul audierilor inculpații prezenți la proces au fost așteptați de activistul civic denumit Marian „Ceaușescu”, care a început să îi întrebe insistent referitor la faptele de mare corupție pentru care Tribunalul București a stabilit deja pedepse de condamnare și amenzi penale.

Este vorba despre inculpații Doru Alexandru Petriea, ofițer de poliție judiciară în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, la data săvârșirii faptei, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de favorizarea infractorului și tatăl acestuia Mihai Petriea judecat pentru favorizarea infractorului.

La un moment dat, inculpatul Mihai Petriea, s-a năpustit asupra activistului care îi punea întrebări insistente fiului său, dar care in niciun moment până la agresiunea directă nu a efectuat vreun act de agresiune fizică directă sau indirectă.

La momentul atacului, potrivit filmării existente dar și unor fotografii executate de jurnaliști, Petriea pare că încearcă să îl sugrume pe activist, mâna sa putând fi văzută în clar pe fața activistului și cu degetele spre ceafa acestuia.

Activistul s-a apărat prin retragere iar pentru că inculpatul continua loviturile a ripostat o dată pentru îndepărtarea persoanei recalcitrante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.