Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal la o firmă de dezmembrări auto din județul Harghita, pentru gestionare necorespunzătoare a substanţelor periculoase

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii harghiteni au întocmit un dosar penal pentru infracţiuni privind protecţia mediului, în urma unui control la o firmă din Gheorgheni, care desfăşoară activităţi de întreţinere şi reparare a autovehiculelor.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, "au fost identificaţi 205 litri de ulei uzat (devenit deşeu periculos), faţă de care reprezentanţii societăţii nu au luat măsura eliminării, conform prevederilor legale, precum şi opt caroserii auto provenind din dezmembrări, depozitate direct pe sol şi care prezentau scurgeri de materiale poluante".

Întreaga cantitate de ulei uzat precum şi cele opt caroserii au fost ridicate pe bază de proces-verbal, pînă la finalizarea verificărilor, potrivit Agerpres.

Se efectuează cercetări pentru "săvârşirea infracţiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor periculoase care au devenit deşeuri", mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.