Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru moarte suspectă, după ce o femeie a decedat într-un canal de colectare a apelor

Linkdin
acces interzis politia crima

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, a declarat joi, presei, că a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei femei de 53 de ani din localitatea Uzunu, care a decedat după ce a intrat într-un lac de colectare a apelor pluviale din extravilanul localităţii.

"În seara zilei de miercuri o persoană a sesizat prin 112 faptul că o femeie se află într-un canal de colectare a apelor pluviale din extravilanul localităţii Uzunu şi nu mai poate ieşi de acolo", a declarat Emanuela Sârbu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

La faţa locului s-au deplasat pompierii giurgiuveni, un echipaj SMURD, un echipaj de la ambulanţă şi poliţişti.

Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia se afla cu animalele la păscut şi era însoţită de o nepoată în vârstă de 11 ani. Din spusele martorilor fetiţa ar fi căzut în lacul de colectare a apelor pluviale şi nu a mai putut să iasă de acolo. Bunica acesteia, femeia în vârstă de 53 de ani, a intrat după ea, a reuşit să o scoată din apă, dar a rămas la rândul ei blocată în apa adâncă de doi metri şi în mâlul din baltă.

Fetiţa a alergat acasă unde şi-a alertat părinţii, iar fiul femeii a sunat la 112.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

"Un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni a acţionat pentru scoaterea din apă a unei femei, în vârstă de aproximativ 53 de ani. Aceasta rămăsese blocată în apa cu o adâncime de doi metri şi în noroi. Persoana în cauză a fost preluată de un echipaj SAJ, care, din păcate, a declarat decesul acesteia', a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.