Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru președintele unei secții de votare

ziuaconstanta.ro
dosar

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după ce preşedintele unei secţii de votare din oraşul Medgidia, judeţul Constanţa, a plecat sâmbătă seara acasă cu o ştampilă de vot, aducând-o la secţie duminică dimineaţă, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

Probleme pentru Iohannis în ziua alegerilor locale

Poliţiştii din oraşul Medgidia au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, de un membru al Biroului Electoral Judeţean cu privire la faptul că preşedintele secţiei nr.252 din oraş ar fi plecat acasă, sâmbătă seara, cu o ştampilă de vot asupra lui.

Potrivit surselor citate, oamenii legii au dechis un dosar penal iar preşedintele, o femeie, este cercetat pentru posibilă faptă de neglijenţă în serviciu. Femeia a adus ştampila înapoi la secţia de votare duminică dimineaţă.

Este cel de-al doilea incident major înregistrat la secţiile de votare din ţară, după cel de la Verneşti, judeţul Buzău, unde, duminică dimineaţă, a fost suspendat procesul de vot la toate cele şapte secţii din comună după ce s-a descoperit că buletinele de vot erau tipărite greşit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.