Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un bărbat din Galați care a furat o mașină și a plecat la plimbare prin Moldova

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 64 de ani din județul Galați și-ar putea umple cazierul după ce ar fi intrat într-o casă, ar fi furat niște haine, apoi ar fi luat mașina victimei pentru a se plimba. El ar fi condus mașina furată până în județul Bacău, deși nu are permis de conducere. Bărbatul a fost reținut, potrivit Mediafax.

Victima, un bărbat din comuna gălățeană Brăhășești, a sunat marți la Poliție pentru a anunța că i-au fost furate mai multe lucruri din casă, dar și mașina din curte. Polițiștii au început o anchetă și au aflat că mașina fusese abandonată în orașul Buhuși.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

„În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat, de 64 de ani, din comuna Brăhășești, stabilind că acesta, după comiterea faptei, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul până în orașul Buhuși, din județul Bacău, unde l-ar fi abandonat, revenind la domiciliu”, a anunțat IPJ Galați.

Acum bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.