Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar ULUITOR - Șpagă pentru denunțuri la DIICOT. Percheziții la Penitenciarul Rahova

breaking news stiripesurse.ro

Dosar șoc la DIICOT! Liderul unui clan din București este acuzat că cerea bani de la deținuți ca să-i ajute să facă denunțuri pentru a li se reduce pedepsele. 16 percheziții au loc în acest moment la liderul grupării clanului Fane Caran, informează Antena3. Acesta este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde are de executat o pedeapsă de 9 ani.

Performanţa economică a Guvernului, desfiinţată de la Cotroceni

*

La data de 18.05.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală efectuează un număr de 16 percheziţii  pe raza municipiului Bucureşti  şi a   judeţelor Ilfov şi Călăraşi  dintre care o percheziţie se efectuează în Penitenciarul Rahova,   în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de influență, cumpărare de influență şi instigare la trafic de influență
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, inculpatul Răducan Ștefan zis ”Fane Caran” persoana care a formulat denunțul în baza căruia s-a format prezenta cauză,  este liderul unei grupări de crimă organizată din care fac parte Mușat Lucia, Ilie Anton Aurel, Cană Adrian , CIUREA Ramona, Ilie Anton Aurel. Gruparea de crimă organizată, la indicațiile liderului acesteia, în schimbul unor sume de bani, intermediază unor persoane aflate în curs de urmărire penală sau trimise în judecată, formularea de denunțuri la structurile ce au în competenţă cercetarea infracţiunilor de crimă organizată. Mai exact, gruparea infracțională condusă de inculpatul Răducan Ștefan, încarcerat în Penitenciarul București Rahova, împreună cu inculpatul Simion Dan Sandu, pretind şi primesc sume de bani de la diferite persoane, lăsând să se creadă că au influenţă asupra procurorilor din cadrul DIICOT promiţând că îi va determina pe aceștia să îndeplinească şi să urgenteze activităţile necesare pentru formularea şi concretizarea denunţurilor.

La data de 18.05.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală efectuează un număr de 16 percheziţii  pe raza municipiului Bucureşti  şi a   judeţelor Ilfov şi Călăraşi  dintre care o percheziţie se efectuează în Penitenciarul Rahova,   în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de influență, cumpărare de influență şi instigare la trafic de influență Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, inculpatul Răducan Ștefan zis ”Fane Caran” persoana care a formulat denunțul în baza căruia s-a format prezenta cauză,  este liderul unei grupări de crimă organizată din care fac parte Mușat Lucia, Ilie Anton Aurel, Cană Adrian , CIUREA Ramona, Ilie Anton Aurel. Gruparea de crimă organizată, la indicațiile liderului acesteia, în schimbul unor sume de bani, intermediază unor persoane aflate în curs de urmărire penală sau trimise în judecată, formularea de denunțuri la structurile ce au în competenţă cercetarea infracţiunilor de crimă organizată. Mai exact, gruparea infracțională condusă de inculpatul Răducan Ștefan, încarcerat în Penitenciarul București Rahova, împreună cu inculpatul Simion Dan Sandu, pretind şi primesc sume de bani de la diferite persoane, lăsând să se creadă că au influenţă asupra procurorilor din cadrul DIICOT promiţând că îi va determina pe aceștia să îndeplinească şi să urgenteze activităţile necesare pentru formularea şi concretizarea denunţurilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.