Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarele de corupție a Ioanei Băsescu și a concubinei lui Gelu Oltean AMÂNATE pe fondul PROTESTULULI din Justiție

judecator justitie

Audierile de martori din dosarele de mare corupție a fiicei fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, Elenei Udrea și a concubinei fostului șef al DGIPI Gelu Oltean au fost amânate, marți, pe fondul protestului de la instanțe.

Citește și: Dosarul concubinei fostului şef Doi şi Un Sfert, Gelu Oltean, are termen la Tribunal - Ce personaj 'greu' ar trebui audiat ca martor

Astfel, deși avea programată ora 12.00 procesul concubinei lui Oltean, Vanesa Youness a fost amânat încă de la prima oră de instanță care a anunțat că nu vor avea loc acte de cercetare în speță pe fondul protestului.

Totodată instanța a stabili în acest dosar ca audierea lui Emil Boc să aibă loc la finalul procesului fiind luați cu prioritate alți martori.

Tribunalul București a stabilit ca noul termen în acest dosar să fie 24 martie.

În dosarul de la Curtea de Apel București în care sunt judecate fiica fostului președinte al României Traian Băsescu și fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, instanța a anunțat avocații că dosarul se va amâna fără alte discuții pe fondul protestului grefierilor.

Citește și: Se reia dosarul Udrea-Băsescu după ce la ultimul termen audierile au fost amânate pe fondul protestului instanţelor

Și în acest caz judecătorii se află la faza audierii martorilor, audieri ce au fost amânate până pe 24 martie.

Distinct de protestul magistraților și personalului din instanțe ICCJ a amânat, marți, până în aprilie judecarea recursului în casație introdus la instanță de fostul ministru Elena Udrea și fostul șef al FRB Rudel Obreja,, după condamnarea definitivă din dosarul Gala Bute.

Este de amintit că instanța supremă judecă toate cauzele după ce președintele ICCJ a anunțat că această instanță nu se alătură protestului generalizat din Justiție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.