Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul 'Colectiv', gata să ajungă în instanţă. Detalii inedite din rechizitoriu

concert colectiv

Rechizitoriul în dosarul Colectiv este finalizat, iar cei şase inculpati vor fi trimiși în judecată în scurt timp. Potrivit Digi24, rechizitoriul de aproape 200 de pagini.

Rechizitoriul cuprinde 171 de pagini în care este descris ce s-a întâmplat în urmă cu șase luni la Colectiv. Potrivit sursei citate, pentru prima dată se pot vedea și capturi video, pozele făcând parte din rechizitoriu. Sunt peste 25 de poze surprinse de camerele video, multe nu sunt clare, deoarece nivelul flăcărilor dar și căldura intensă au afectat camerele de luat vederi. În rechizitoriu se menționează că s-au atins și temperaturi de 900 de grade celsius.

Cele șase persoane sunt acuzate de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Potrivit rechizitoriului una din cele două uși era blocată iar cei prinși înăutru s-au chinuit minute bune până au reușit să o deschidă. Extinctoarele erau expirate încă din anul 2014, potrivit anchetatorilor. Studiile făcute de specialiști și trecute în rechizitoriu arată ca flacările s-au propagat până la tavan în 33 de secunde, pe suprafața întregului tavan cu o viteză de 3.5 m pe secundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.