Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul de mare corupție al fostului edil al Capitalei s-a încheiat și urmează stabilirea unui verdict definitiv - Ultimele cuvinte ale lui Sorin Oprescu

640px-Sorin_Oprescu_(cc)

Curtea de Apel București a finalizat, joi, dosarul în care fostul edil al Capitalei Sorin Oprescu a fost deja condamnat la 5 ani și patru luni de închisoare cu executare s-a finalizat iar instanța urmează să stabilească decizia defintivă din acest caz.

Avocatul lui Sorin Oprescu a încercat demontarea probatoriului DNA singura probă admisă de către avocat ca pertinentă fiind aceea care arată efectiv primirea banilor de către clientul sau.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Concret, avocatul lui Oprescu a cerut judecătorilor achitarea sa pentru faptele de care este acuzat și a admis doar că Oprescu a primit suma de 25.000 de euro.

El a explicat în fața judecătorilor că nicio altă probă anchetatorilor nu ar dovedi proveniența sau scopul precis al primirii acestor bani și că acest dubiu îi parvine clientului său.

În ultimul cuvânt Sorin Oprescu a reliefat experiența sa din ultimii șase ani și s-a arătat profund nevinovat.

„Vă rog sa credeți că dacă aceasta ședință ar fi avut loc acum șase ani. Poate nu as fi fost așa nerespectuos acum față de doamna procuror dar a spus lucruri pe care eu le consider neadevăruri.

Niciodată procurorii DNA nu m-au ascultat. Au scris mereu ca refuz sa dau declarații. Am renuntat cand am fost întrebat cai verzi pe pereți, despre ce face Băsescu?

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

Am spus ca nu am fost ales de oamenii din București ca să știu ce face Băsescu ce nu spune DNA e ca s-au făcut 21 de rogatorii in toata lumea. S-au întors toate fără răspunsuri. Nu am averi ascunse , nu am vile mascate, nu am averile despre care spun ei.

Ce grup? Nu am făcut în viața mea parte din vreun grup. Se spune după atâta vreme ca nu se găsește motivația pentru care am dus banii celei ce face PR-ul. Este un neadevăr doamna. Am dus contractul.

Acolo in acele contracte se scrie foarte clar cui se făcea publicitate. Nu mie ci primăriei. Fara falsa modestie voi spune ca în viata mea eu am făcut bine oamenilor.

Citește și: FIȘA MEDICALĂ a victimei DECEDATE a SECTORIȘTILOR de la Secția 16 după actele de TORTURĂ - Leziuni la cap, piept mâini și picioare și 25-30 de zile de îngrijiri

Toate acuzațiile ce mi s-au adus au fost făcute doar pe vorbe. Pe vorbele unui om care a vrut sa scape mai ușor.

Ii spun un secret doamnei procuror. Nici constantinescu și nici Oprescu nu puteau mari suma pentru niciunul nu acea atribuția asta. Suma se marea de către cgmb.

Rețineți va rog. Totuși. Am fost și cred ca încă mai sunt chirurg. Am fost primar general. Am fost senator. Cu toate astea nu mi s-a reproșat niciodată încălcarea legii sau ca nu as avea bani....

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.