Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul Grebla 'facut' de SRI pentru ca CCR a respins legile Big Brother? CTP explica

CTP

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat joi ca nu este un sustinator al teoriilor conspiratiei, dar ca nu poate sa nu remarce faptul ca dosarul lui Toni Grebla apare la scurt timp dupa ce CCR a respins legile Big Brother.

"Mi-e teama ca ceea ce spunea Basescu, care a reusit sa introduca si presedintia in enumerarea de metastaze, atunci cand a fost iritat de faptul ca nu i se deschide partie favoritei sale in campanie, a spus un lucru – serviciile au capatat prea multa putere. Nu e neaparat neadavarat. Nu inseamna ca se apuca SRI sa puna stapanire pe Romania.

SRI doreste sa fie stat in stat, doreste sa nu ii sufle nimeni in ciorba – doreste Legea Big Brother e musai sa le obtina. De a nu fi controlati de nimeni in feuda lor.

Nu sunt adeptul teoriilor conspiratiei. Avand in vedere cum arata acest caz - cu struti, cu rochii, cu export in Rusia de carne de strut, dupa ce in cei 5 ani au murit si au inviat strutii aia ... finutu proxenetu a spus un lucru - a zis ca i-a dat 2 rochii, si o sa ii mai dau inca 5 ca e nasa.

Daca se dovedeste subtire dosarul, atunci avem o mare problema. Oricum avem o problema cand un judecator e ridicat si adus cu mandat la DNA. Prestigiul CCR e grav atins.

Avem o mare problema cu DNA si SRI daca dosarul nu va tine. Lucrurile nu au cum sa iasa bine pentru Romania din ce vedem acum", a spus Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

"Cand spui CCR suna ca un templu. Acolo sunt niste dumnezei ai justitiei. Cand vezi in ce este bagat acest om, in ce este amestecat, pornind de la acest finut care se declara proxenet. Ca si Basescu, n-a avut nicio apasare sa stabileasca astfel de relatii cu un interlop.

Daca la CCR poate sa apara un asemena individ cu asemenea probleme, ce sperante imi mai fac eu la judecatoria de sector, daca in capul justitiei avem un asemenea cancer", a mai spus Cristian Tudor Popescu care a subliniat ca prestigiul CCR este grav afectat.

Cristian Tudor Popescu a mai spus ca daca SRI l-ar fi informat pe presedinte cu privire la amestecul lui Toni Grebla in afaceri suspecte acesta nu ar fi trebuit sa il valideze, pentru ca Traian Basescu a fost cel care l-a validat in final pe Toni Grebla la CCR.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.