Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două doamne de FIER s-au certat ca la ușa cortului și au ajuns în tribunal

Inquam Photos / Octav Ganea
sedinta guvern

La judecătoria Sectorului 2 din București a fost înregistrat un dosar civil la data de 31.01.2019. În dosar apar numele secretarului de stat în ministerul Sănătății, Rodica Nassar, care o dă în judecată pe Aurelia Drăghici, director al Agenției pentru Egalitatea de Șanse, funcție cu același rang de secretar de stat în guvernul PSD, inforemază Radio Europa Liberă România.

Citește și: Nicolae Popa lansează BOMBA: Traian Băsescu, implicat în dosarul Laurei Codruța Kovesi

Conform unor surse din PSD, consultate de Europa Liberă, cearta ar fi început într-o ședință a PSD sector 2, în care Drăghici, șefa Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse, ar fi folosit un limbaj deplasat față de doamna Nassar, secretar de stat în ministerul Sănătății. Rodica Nassar este sora primarului sectorului 2 din capitală, Mugur Toader. Este membru PSD din 1993 și a fost deputat al formațiunii timp de 16 ani.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu recunoaște TENSIUNILE dintre ALDE și PSD: Am NEMULȚUMIRI

Aurelia Drăghici este medic primar, a fost inspector în Ministerul Sănătății și director interimar al Institutului Cantacuzino. Drăghici a devenit faimoasă printr-o declarație din 2018 în care se întreba „De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?” Nici Nassar nu este lipsită de controverse. Cea mai recentă este din 2018, când a reprezentat ministerul Sănătății la o gală, unde organizatorii au premiat-o pe militanta anti-vaccin Olivia Steer pentru „rolul său activ în societate”. Contactată de Europa Liberă, Nassar nu a dorit să ofere detalii despre conținutul remarcilor făcute de Drăghici. Secretarul de stat în ministerul Sănătății a precizat însă că speră ca disputa „să fie rezolvată în interiorul partidului și [Drăghici] să-și ceară scuze”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.