Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Popa lansează BOMBA: Traian Băsescu, implicat în dosarul Laurei Codruța Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Popa

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justitie a anunțat vineri că în dosarul în care Laura Codruța Kovesi este cercetată pentru fapte care au legatură cu aducerea în țară a lui Nicolae Popa, ancheta a fost extinsă pentru favorizarea făptuitorului și fals în declarații. Într-o intervenție telefonică televizată la Antena 3 Nicolae Popa pare că se bucură de aceste demersuri ale Secției. Ba mai mult Popa susține că se așteaptă ca și alte persoane să fie anchetate.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu recunoaște TENSIUNILE dintre ALDE și PSD: Am NEMULȚUMIRI

„Cred cu tărie că toate abuzurile făcute de acest regim toxic trebuie să înceteze, iar reprezentanții săi de frunte - cum este doamna Kovesi, pentru început- să plătească pentru fărădelegile făcute în ultimii 12-14 ani. Mai cred că înțelepciunea populară românească are un proverb: ce ție nu-ți place altuia nu-i face. Minciuna are picioare scurte. După plată și răsplată. Roata se învârtește. Cine se aseamnănă se adună. Cine seamănă vânt culege furtună. Ar mai fi. Creștinește se spune că nu e bine să te bucuri de răul altuia: eu sunt ateu”, a spus Nicolae Popa, în direct la Antena 3 în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu. „Mă aștept și la alte personaje în acest dosar: implicarea directă a domnului Traian Băsescu este notorie; toți cei care au participat la comisia regatorie în avionul cu care am fost extrădat eu cred că trebuie să răspundă”, a conchis Popa.

Citește și: Dezvăluiri din dosarul lui Kovesi - Aducerea lui Nicolae Popa în România nu a fost anchetată NICIODATĂ. Ce au verificat în realitate procurorii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.