Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei transportate la spital, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism

www.realitatea.net
ambulanță accident

Două femei au fost transportate marţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce şoferul maşinii în care se aflau a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe DN 1, în oraşul Sălişte, potrivit Poliţiei, scrie Agerpres.

"Strada Gării din localitatea Sălişte, un şofer de 67 de ani, în timp ce conducea spre DN 1, pe fondul vitezei neadaptate, a derapat şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un turism condus regulamentar din sens opus de către un şofer în vârstă de 22 de ani. Cele două pasagere din auto al cărui şofer a fost vinovat, de 65 şi 68 de ani, au fost transportate la spital. Toţi, sibieni. Traficul rutier se desfăşoară îngreunat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter.

Citește și: Drumul dintre Novaci și Rânca este închis din cauza viscolului puternic

Cele două persoane rănite sunt conştiente, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Cristina Criveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.