Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane din Râmnicu Vâlcea, aflate în autoizolare, cercetate penal după ce au ieşit la cumpărături

facebook
justitie dosar penal

Două persoane din Râmnicu Vâlcea care nu au respectat măsura autoizolării sunt cercetate penal pentru "zădărnicirea combaterii bolilor", după ce au plecat din locuinţe pentru cumpărături şi alte activităţi, a anunţat miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, printr-un comunicat remis AGERPRES.

Dosarul penal vizând persoanele care nu au respectat obligaţia de a nu părăsi domiciliul a fost fost înregistrat miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, ca urmare a unei sesizări din oficiu a poliţiştilor din Râmnicu Vâlcea, potrvit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

"În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 11 martie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a impus izolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, pentru D.A.G. şi D.I. din municipiul Rm. Vâlcea, întrucât proveneau din una din zonele de risc de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, din Italia. Cu toate că le-a fost adusă la cunoştinţă obligaţia de a nu părăsi domiciliul, în data de 17 martie 2020, D.A.G. şi D.I. au părăsit locuinţa, deplasându-se pe raza municipiului Rm. Vâlcea pentru a efectua cumpărături şi alte activităţi", se precizează în comunicat.

Urmărirea penală este efectuată de poliţişti din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.