Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane, prinse în flagrant în timp ce încercau să vândă 1,5 kilograme de cannabis

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Două persoane care încercau să vândă aproximativ 1,5 kilograme de cannabis au fost prinse în flagrant, informează, miercuri, DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, potrivit news.ro.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

"În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august 2021 - septembrie 2021, unul dintre inculpaţi a procurat, manipulat şi comercializat substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive. La data de 01.02.2022, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi inculpaţi, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de cannabis", precizează DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Conform IGPR, este vorba despre doi bărbaţi, de 25 şi 32 de ani, ambii din judeţul Cluj.

În cursul zilei de miercuri, cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul SAS Cluj şi al criminaliştilor din cadrul Poliţiei municipiului Turda. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.