Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovada că cel mai negru scenariu nu este doar imaginație bolnavă: Au încercat să ducă un copil în Marea Britanie în vederea recoltării de organe

trafic organe

Copii răpiți pentru traficul de organe! Nu este doar imaginația bolnavă a unor criminali, ci fapte reale. Un bărbat și o femeie din Nigeria sunt acuzați de conspirație pentru a duce un copil în Marea Britanie în vederea recoltării de organe, anunță Poliția Mteropolitană, potrivit Sky News.

Beatrice Nwanneka Ekweremadu, în vârstă de 55 de ani, și Ike Ekweremadu, în vârstă de 60 de ani, au fost plasați în arest preventiv și joi urmează să fie duși la Tribunalul Uxbridge Magistrates' Court, scrie mediafax.ro.

Cele două persoane din Nigeria au fost acuzate de conspirație pentru a duce un copil în Marea Britanie în scopul recoltării de organe, a anunțat Poliția Metropolitană.

Copilul a fost plasat într-un sistem de stat pentru a i se asigura protecția.

Investigația a fost lansată după ce detectivii au fost alertați cu privire la posibile infracțiuni în conformitate cu legislația privind sclavia modernă în mai 2022, a precizat poliția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.