Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVEZILE cu care Sebastian Ghiță speră să-i convingă pe judecători că e NEVINOVAT

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului, au fost trimişi în judecată. Cei doi sunt inculpaţi pentru luare de mită, respectiv dare de mită. Concret, procurorii DNA spun că Sebastian Ghiţă i-ar fi dat primarului Bădescu o casă pentru ca primăria din Ploieşti să finanţeze clubul de baschet Asesoft.

Citește și: Victor Ponta a plecat în concediu în America, iar Klaus Iohannis a ales o destinație surpriză

În replică, Sebastian Ghiţă a spus că acuzaţiile nu se susţin şi nu au logică pentru că valoarea casei este aproximativă cu cea a finanţării."Nu inteleg tactica aplicata de procurori si nici graba cu care au trimis acest dosar in judecata. Clubul de baschet din Ploiesti nu mi apartine si nu mi-a apartinut. Curtea de conturi a verificat in fiecare an felul in care au fost cheltuiti banii. Primaria a dorit sa ajute echipa de baschet si toti consilierii au votat pentru cresterea bugetului. Nu l-am instigat sau fortat pe primarul Badescu sa suplimenteze sumele. Nu exista nici o dovada in acest sens pentru ca acest lucru nu s-a intamplat. Decizia de a acorda mai multi bani tuturor ramurilor sportive a fost a consilierilor locali. Banii au fost acordati legal in urma unui concurs de proiecte. Nu am vazut probe care sa ma incrimineze direct sau indirect", a susţinut deputatul Sebastian Ghiţă, după ce procurorii DNA au anunţat că l-au trimis în judecată.

Citește și: Declarație CUTREMURĂTOARE făcută azi de eleva violată în Vaslui: Am vrut să se TERMINE

În opinia deputatului Sebastian Ghiţă, "totul este o constructie cu persoane care fac denunturi, dar care nu ma cunosc si cu firme in care nu am calitate de actionar sau administrator".

"Am sustinut clubul de baschet si sunt mandru de asta de la infiintare si pana acum. Am fost jucator, manager, sponsor atunci cand detineam firme. Am facut toate aceste lucruri respectand legea. Acuzatia este de neinteles pentru mine. Daca eu controlam o firma care avea o casa si doream sa ajut cu bani echipa de baschet propuneam vanzarea casei si plata banilor catre echipa de baschet. Ce rost avea sa dau primarului 300.000 euro pentru ca el sa dea echipei de baschet 300.000 euro. De ce sa nu o fac singur? Este ceva ce nu inteleg si ceva ce nu se potriveste logic", a mai spus Sebastian Ghiţă.

Citește și: HALUCINANT A apărut balada violatorilor din Vaslui

Ghiţă a mai spus că nu luptă impotriva institutiilor sau impotriva justitiei, dar "fiecare cetatean trebuie sa-si apere drepturile".

"Voi incerca in instanta sa arat ca acuzatiile care mi se aduc sunt interpretari eronate ale unor fapte si situatii care nu au legatura cu mine. Am incredere ca judecatorii vor fi cu adevarat un filtru pentru acuzatiile aduse de procurori oricarui cetatean", a încheiat Sebastian Ghiţă.

Citește și: Declaratii BOMBA in cazul violului din Vaslui. Ce au vrut sa-i faca fetei parintii violatorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.