Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a cerut SRI și SIE 'un moment zero': Să fim în aceeași echipă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a transmis duminica, de la Parlament, liderilor SRI și SIE, un îndemn legat de un „un moment zero” in care toți ofițerii să fie patrioți și să privească spre viitor și „să fim cu toții în echipă”. El i-a intrebat pe Eduard Hellvig si Gabriel Vlase unde este patriotismul ofiterilor cand „miliardari straini finanteaza in Romania miscari anarhiste''.

„Vreau să adresez niște întrebări unor buni întrebări ai noștri. Lupta se duce nu doar pe culoarul instituțiilor, justiției, ci și pe stradă. Cu protestari de meserie, plătiți, care antrenează și cetățeni de bună credință care cred în ceea ce protestează. Ii pun cateva intrebari dlui Hellvig, dlui Vlase, mari patrioti, dlui Lazar care nu stiu cat de patriot este. Oameni buni, unde este patriotismul ofiterilor si procurorilor romani care vad miliardari straini care se cred Dumnezei planetari si finanteaza in Romania miscari anarhiste, menite sa dea peste cap ordinea constitutionala, sa rastoarne guverne si sa transforme Romania intr-un maidan generalizat? Aceste institutii actioneaza romaneste? 99% din ofiterii SRI si SIE sunt patrioti, problema e la 1% care vor sa-i duca in alte directii. Poate se gandesc cu totii sa decidem un moment zero in aceasta tara, sa privim spre viitor, sa punem umarul pentru Romania, sa fim cu totii in echipa”, a declarat Dragnea, la ședința Consiliului Național PSD.

Anterior, vicepreședintele PSD Marian Oprișan a avut și el o cerere „din suflet” pentru serviciile secrete in an prezidential.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.