Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, absent la defilarea de 1 Decembrie! CTP, ieșire furtunoasă: 'A realizat o performanță unică după 1989. Numai Ceaușescu a mai reușit-o'

ctp cristian tudor popescu

Invitat de Cosmin Prelipceanu la „Jurnalul de Seară”, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia lui Liviu Dragnea de a nu fi prezent la defilarea de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, din București. CTP crede că șeful PSD a reușit o performanță unică după 1989: aceea de a fi urât de români, așa cum numai Ceaușescu a mai fost urât. Și continuând comparația, jurnalistul atrage atenția asupra unui lucru: Dragnea „nu a apărut niciodată într-un cadru liber, într-o baie de mulțime, fără control”. Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre o posibilă ordonanță pentru amnistie și grațiere. Dacă va fi dată, „domnul Dragnea speră să fie iubit și el de popor”, spune jurnalistul.

„Înțeleg că Dragnea se simte rău și nu poate veni la parada de 1 Decembrie. Medicii i-ar fi recomandat să nu stea în frig. Asta cu statul în frig poate să aibă mai multe cauze, între care cea cardiovasculară. Sigur, poate să fie vorba și de reumatism, pe la „genunche”. Poate să aibă o problemă cardiovasculară, acolo se recomandă să nu stai în frig. Frig, umezeală, ceață...

Victor Ponta îi ia FAȚA lui Dragnea - Fostul premier merge la Alba Iulia de 1 Decembrie: Eu pot să ies în public

Domnul Dragnea a realizat o performanță unică după 1989, pe care numai Ceaușescu a mai reușit-o. Domnul Dragnea nu este doar detestat, domnul Dragnea este urât. Împotriva lui se dezvoltă un sentiment de ură, iar mulți dintre cei care-l urăsc se uită să vadă semnele bolii... Dacă nu cumva se va îmbolnăvi suficient de grav astfel încât să nu mai poată să activeze politic, sau și mai rău.

Același lucru se întâmpla cu Nicolae Ceaușescu în anii 80. Ne întoarcem cu arme și bagaje în anii 80.”, a spus jurnalistul.

„Dragnea este o tipologie umană identificată de Hans Magnus Enzensberger drept „perdantul radical”. Nu-l mai interesează pe domnul Dragnea, în clipa de față, consecințele faptelor sale. El judecă de fapt „măcar să fac cât mai mult rău”. „Măcar să târăsc pe cât mai mulți, dacă tot o să cad, să târăsc pe cât mai mulți împreună cu mine”. Ăsta este ultimul mecanism ce i-a rămas domnului Dragnea.”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.