Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunta excluderi din partid

liviu dragnea

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat joi ca cei care 'vorbesc pe la colturi', care nu isi asuma public punctul de vedere si promoveaza intrigile in partid vor fi exclusi din PSD automat pentru ca partidul nu va mai suporta o astfel de atitudine.

"Cei care vor promova un stil netransparent si intriga in partid vor fi exclusi in mod automat. Nu ii voi exclude eu, ci organizatia de acolo pentru ca nu vor mai suporta asa ceva", a spus Liviu Dragnea.

Acesta s-a aratat deranjat de nemultumirile din PSD exprimate 'pe surse', in privinta faptului ca metoda de desemnare a candidaturilor la presedintia PSD il avantajeaza si nu da sanse altor candidati.

"Ma faceti sa ies si eu pe Facebook sa fac o declaratie foarte interesanta. Daca exista colegi de-ai mei care vorbesc prin culise sau prin bai sau la perdeluta le aduc aminte un lucru foarte important. In acea sedinta CEX am fost trei oameni care ne-am opus acestui sistem - regulamentul nu l-am redactat eu. Eu, Victor Ponta si Mitica Buzatu de la Vaslui am votat impotriva conditiei ca un candidat sa aiba nevoie de sustinerea vreunei organizatii", a spus Dragnea.

Dragnea a amintit ca el chiar a votat impotriva acestei metode de desemnare a candidatilor: "Daca tot am spus ca suntem sinceri, pana la o limita, va spun ca am vorbit cu niste presedinti de organizatii sa dea niste sustineri pentru niste candidati si s-au suparat foarte tare pe mine" a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.