Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunţă modificări la Codul fiscal, în sensul acordării unor avantaje pentru angajaţii din IT

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea microfoane

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunţat duminică o serie de modificări la Codul fiscal, în sensul acordării unor avantaje angajaţilor din sectorul IT, modificări la care Guvernul lucrează în această perioadă.

Dragnea a reafirmat că impozitul pe venit pentru sectorul IT rămâne zero. 

"Avem o singură problemă care va fi rezolvată de către Guvern - cei care lucrează în IT care aveau deja impozitul pe venit zero, dar sunt mai multe variante pe care colegii din guvern o să le propună şi în aşa fel încât firmele din IT să aibă avantaje în continuare. Impozitul zero rămâne. Salariile oricum nu le scad, se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult. Nu-s probleme", a declarat Dragnea la Romexpo. 

El spune că s-a lucrat foarte mult cu specialişti la ordonanţa privind Codul fiscal şi nu vede de ce aceasta ar fi neconstituţională, aşa cum spun liberalii. 

"S-a lucrat foarte mult la acest act normativ şi s-a analizat şi cu specialişti în drept constituţional şi în domeniul fiscalităţii şi în domeniul juridic. Nu văd de ce ar putea sa fie neconstituţională o astfel de ordonanţă" s spus liderul PSD. 

Dragnea a precizat, pe de altă parte, că îl susţine pe Gabriel Petrea pentru şefia Organizaţiei de tineret a PSD şi a adăugat că nu a dispărut din ţară în aceste zile. 

"Am venit să-l susţin şi pe el şi pe toţi colegii tineri, e un eveniment important pentru ei, dincolo de realegerea preşedintelui. Am fost văzut prea des înainte. Am citit şi eu ba că am fost plecat din ţară, ba că n-am ieşit nu ştiu unde. Miercuri am stabilit cu premierul, vicepremierul şi secretarul general să mergem în Constanţa şi ne-am întors sâmbătă. Şi toate zilele de dinaintea şedinţei de guvern de miercuri, în fiecare zi şi seară am lucrat împreună cu colegii din guvern pentru a finaliza ordonanţa privind modificarea Codului fiscal, ceea ce pentru noi este foarte important", a precizat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.