Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre propunerea lui Tăriceanu de a încheia un pact între partide: Suntem bucuroşi să facem orice fel de înţelegere

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

 

PSD este dispus să facă orice fel de înţelegere cu celelalte partide dacă principiile evocate de social-democraţi şi prezentat şi miercuri preşedintelui Iohannis la consultări vor fi respectate, a declarat joi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, comentând propunerea liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de a fi făcut un pact între partidele politice în ceea ce priveşte statul de drept şi legile justiţiei, scrie News.ro.

„PSD a prezentat ieri cele 10 principii cu privire la independenţa justiţiei, principii pe care PSD le urmăreşte de câţiva ani de zile, în ciuda atacurilor şi jignirilor. Nu ne abatem de la ele. Oricine susţine acele principii de bun simţ suntem bucuroşi să facem orice fel de înţelegere”, a declarat Liviu Dragnea joi, în Parlament.

El a vorbit şi despre posibilitatea remanierii ministrului Tudorel Toader, spunând că „se insistă să devină o problemă”.

„În privinţa unui ministru tehnocrat, se tot insistă ca ministrul Tudorel Toader să devină o problemă, deşi nu am discutat despre asta în partid. Suntem obligaţi să vorbim despre asta. Nu pot caracteriza această propunere ca fiind bună sau rea. Dar am avut un ministru fără carnet de partid, doamna Raluca Prună, care s-a dovedit a fi un ministru bun, cred, dacă se revine la ideea asta”, a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.