Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îi numeşte 'şobolani' pe protestatarii #rezist şi lasă să se înţeleagă că urmează dezvăluiri despre finanţarea unor lideri ai mişcării

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dna

Liviu Dragnea îi numeşte "şobolani" pe protestatarii #rezist, printre care şi fostul jurnalist Mălin Bot, şi lasă se înţeleagă că ar urma dezvăluiri despre felul în care aceştia ar fi finanţaţi.

Referindu-se la tentativa de contramanifestaţie de sâmbătă seara, Dragnea a declarat: "Ăştia s-au organizat în felul ăsta, puși de cine îi finanțează. Până la urmă va ieși adevărul la iveală, cine îi plătește, de ce îi plătește. Trebuie să mai fac o precizare: a fost un miting organizat legal. Ei de fapt acționează pentru a susține un stat polițienesc, un sistem de poliție politică. Nu mi-a fost teamă de provocări. Știam că se organizează, dar știam că sunt puțini. Toți cei care am decis și participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriașă. Sunt mândru că nu au răspuns la provocări. Aseară, am plecat de la scenă la mașină. Am stat de vorbă cu presa, și erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși."

Realizatorul TV Mihai Gâdea a afirmat că există posibilitatea să apară informaţii despre felul în care liderii #rezist sunt finanţaţi. "Aşa am auzit şi eu", a răspuns Dragnea.

Vezi şi: Combinația MORTALĂ! Ce să nu faci niciodată după ce ai băut .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.