Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îl ia la ţintă pe iniţiatorul protestului pentru autostrăzi: 'Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. Ei fac circ'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a lansat un atac la adresa omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului pentru autostrăzi.

UPDATE - Omul de afaceri care a demarat mișcarea #sîeu, replică pentru Dragnea : La doi metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro

"Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis 'Plec să văd dacă s-au început lucrările' şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş - Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari", a afirmat Dragnea.

Citește și: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Ștefan Mandachi a anunțat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul și singurul metru de autostradă din Moldova și în 15 martie îl inaugurează, lansând și o provocare: „În data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15.00, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să-şi suspende activitatea!”, spunea Mandachi.

Provocarea lui a mers către trei oameni de afaceri: Ion Ţiriac, Gigi Becali, Viorel Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.