Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, în fața tinerilor social-democrați: PSD lupta azi si cu adversari nepolitici implicati in lupta pentru putere. NU vom da înapoi!

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Liviu Dragnea

Liviu Dragnea le-a vorbit tinerilor social-democrați despre războaiele pe care PSD le duce în ultima perioadă. "Ne luptăm și cu adversari nepolitici implicați ilegal în lupta pentru putere. Ceea ce știm cu toții că PSD-ul nu va da înapoi.", a spus liderul PSD.

Rusia propune UNIREA României cu Moldova: O singură CONDIȚIE trebuie îndeplinită

"Partidul nostru se luptă cu mize grele, Codul Fiscal etc. Eforturile partidului și al Guvernului nu sunt ușoare. Aici se luptă și adversari nepolitici implicați ilegal în lupta pentru putere. Ceea ce știm cu toții că PSD-ul nu va da înapoi. Asta e o lecție despre risc asumat și responsabilitate pe care toți tinerii trebuie s-o luați aminte. Temeiul luptei trebuie să rămână intact. Mulți nu vor schimbare. Vor încerca să ne oprească. Sunt unii care se simt amenințați de aceste schimbări și vor încerca să ne lovească. Sunt mulți care au de pierdut din cauza schimbărilor pe care încercăm să le facem, dar cei mai mulți au de câștigat. Orice cedare înseamnă să devii complice cu cei care se opun schimbării.

Eu nu vreau să devin complice cu cei care au construit cu migală acest sistem ocult și nenorocit. Nu vreau să devin complice cu cei care refuză ca România să devină un stat de drept.", a spus Liviu Dragnea la Congresul TSD.

”PSD lupta azi si cu advsersari nepolitici implicati in lupta pentru putere. NU vom da înapoi!”, a încheiat șeful PSD.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.