Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea intervine în conflictul lui Teodorovici cu şeful ANAF pe tema casei lui Iohannis: 'Asta se aşteaptă, nu glumiţe'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, intervine în conflictul din Eugen Teorodovici, ministrul de Finanţe, şi Ionuţ Mişa, şeful ANAF, pe tema banilor pe care statul ar trebui să-i recupereze de la familia Iohannis, reprezentând contravaloarea unor chirii încasate pe un imobil pierdut în instanţă. Dragnea îl ceartă pe Teodorovici şi afirmă că trebuie să vină cu o soluţie, nu să se certe public cu şeful ANAF.

"Am cerut public şi cer în continuare să nu stea inactivi în a recupera la bugetul statului această sumă, care normal că a fost încasată necuvenit. Nu asta aşteaptă românii, ca ministrul de Finanţe să îl certe pe şeful ANAF. O să avem o discuţie săptămâna asta. Eu nu ştiu cine trebuie să ceara înscrierea în cartea funciară, dar nu cred că poate fi ANAF. Nu asta aşteaptă oamenii. Oamenii aşpteaptă să vadă care este soluţia sau să se spună: Uite, domnul Iohannis se ascunde în spatele unor chichiţe judicire şi se foloseşte de asta pentru a nu da banii statului român. Astea trebuie spuse foarte clar. Nu sunt bucuros că a apărut această dispută. Eu aştept un răspuns foarte clar. Discutăm de câteva sute de mii de euro care trebuia sp ajungă la statul român de la cineva care dă lecţii de morală. Şi care, sigur, mai are o plângere penală pe această speţă, despre care nu se vorbeste nimic. Nu vreau să îi dau replici ministrului de Finanţe, însă un membru al guvernului trebuie să vină cu proceduri foarte clare. Asta se aşteaptă, nu glumiţe", a declarat Dragnea, la România TV.

Vezi şi: Informaţiile acestea îţi pot salva viaţa: Semnele care îţi arată că ai probleme cu inima .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.