Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea şi Băsescu s-au atacat în Teleorman

Ziuanews.ro
basescu-dragnea

Liviu Dragnea şi Traian Băsescu s-au aflat vineri după-amiaza, în acelaşi timp, dar în locuri diferite, la Alexandria, cu prilejul lansării candidaților propriilor partide la alegerile locale și nu au uitat să se atace reciproc, potrivit Adevărul.

PMP Teleorman a susţinut lansarea candidaţilor într-un restaurant din oraş, social-democraţii s-au adunat în aula Universităţii Valahia.

”Am înţeles că oaspete astăzi, în judeţ, este Traian Băsescu. Aşa am auzit. La cârcimă, unde să fie în altă parte? Mi-a dat un sms cineva, un coleg, ţinând cont de faptul că vine Băsescu aici, m-a întrebat dacă mai ţinem noi conferinţa. Păi cum să nu o ţinem? Eu nu îmi aduc aminte ca vreunuia dintre noi să-i fi fost frică de Băsescu când era preşedinte. În frunte cu mine. Şi de aia se şi întâmplă ce se întâmplă”, a spus Dragnea, la Alexandria.

În cealaltă tabără, Băsescu le spunea PMP-iștilor să nu "învie" electoratul cum face Dragnea la alegeri.

În vreme ce Dragnea îşi sfătuia social-democraţii cum să se organizeze în campanie, într-un alt cadru, Traian Băsescu îşi încuraja colegii din organizaţia PMP Teleorman. ”Voi trebuie să faceţi tot ceea ce ţine de voi ca să salvaţi acest judeţ de mizeria de stânga. Este timpul ca acest judeţ să fie reînviat, dar nu cum învie Dragnea electorat la alegeri, ci reînviat economic şi social”, a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.