Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, supărat pe amânările lui Iohannis: 'Incorect şi neproductiv'

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea îl acuză pe preşedintele Iohannis că întârzie adoptarea bugetului pe 2017 prin convocarea CSAT abia pentru marţi, pe tema bugetelor pentru Apărare şi servicii.

"Din pacate, aceasta procedura este folosita in mod incorect si neproductiv de presedintele Iohannis", a declarat Dragnea, care a amintit ca anul trecut s-a convocat CSAT de pe o zi pe alta.

Vezi şi: Grindeanu, dezamăgit după o discuţie cu Iohannis: 'Am sperat...'/ VIDEO

"Nu s-a dorit lucrul acesta. Guvernul a trimis proiectul de buget, asteptam ca poate se convoaca CSAT in seara asta. Noi eram pregatiti sa astepam pana la orice ora pentru a putea demara de maine procedurile parlamentare. Nu am reusit sa inteleg notiunea de celeritate de azi pana marti. Toata tara asteapa bugetul. Avizul CSAT este consultativ, dar daca s-ar fi adoptat bugetul în Guvern fara aviz, s-ar fi declansat o procedura administrativa sau, Doamne fereste!, de alta natura", a mai declarat preşedintele PSD.

Dragnea anunţă că se va înregistra o întârziere de 4-5 zile în adoptarea bugetului, "Din pacate, asa s-a procedat si cu celelalte proictele de legi. Doar, doar sa se intarzie masuri care ar putea aduce o viata mai buna pentru romani. Orice intarziere pentru bugetul de stat nu ajuta nimanui. Am inteles suprarea exprimata intr-o declaratie ieri saz alaltaieri de preşedinte. Ministrul de finante a discutat cu fiecare ordonator de credite, demonstrand ca fiecare institutie are suficienti bani pentru functionarea in buna regula", a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.