Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Tudorache, MAI: 1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragos Tudorache MAI

1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor, simbol al unităţii, al împlinirii aspiraţiilor naţiunii române, transmite ministrul de Interne Dragoş Tudorache în mesajul său, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Legea 'magistratul plătește' naște CONTROVERSE. Poziția radicală a ministrului Justiției


"1 Decembrie este sărbătoarea tuturor românilor, simbol al unităţii, al împlinirii aspiraţiilor naţiunii române. Unirea de la 1 Decembrie 1918 a fost posibilă datorită înaintaşilor noştri care au ştiut atunci să valorifice contextul european în favoarea intereselor propriei ţări. Este rândul generaţiei noastre, a celor care ne bucurăm de libertatea câştigată, chiar cu sacrificiul suprem, de către părinţii şi strămoşii noştri, să continuăm procesul de modernizare a acestui stat şi să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun. Am convingerea că, prin unitate şi consecvenţă, România va deveni ţara în care toţi românii să îşi poată împlini aspiraţiile", a menţionat Tudorache în mesajul său remis miercuri AGERPRES.

Lovitură în plină campanie: PSD depune plângere penală împotriva PNL


Tudorache a adăugat că 1 Decembrie îi găseşte întotdeauna pe angajaţii MAI la datorie, participând la manifestările dedicate Zilei Naţionale sau asigurând ordinea publică în întreaga ţară pentru ca "românii să se poată bucura fără griji de această minivacanţă". 

"Tuturor poliţiştilor, jandarmilor, pompierilor, poliţiştilor de frontieră, aviatorilor, medicilor şi paramedicilor SMURD care desfăşoară activităţi în aceste zile, în ţară sau în străinătate, le urez mult succes şi să-şi încheie cu bine misiunea! Sărbătoarea naţională de 1 Decembrie îmi oferă prilejul mie şi tuturor angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne de a adresa românilor, de aici şi de pretutindeni, urări de bine, împliniri şi multă sănătate. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a mai spus ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.