Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Ciobotaru, noul președinte interimar al PNL Vrancea

PNL Vrancea
Dragos Ciobotaru

Primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, a fost nominalizat și acceptat de conducerea PNL, în urma întâlnirii de astăzi de la București, urmând a fi validat în funcția de președinte interimar al PNL Vrancea în ședința de marți, 27 februarie, a Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, anunță PNL Vrancea într-un comunicat remis redacției.

Această decizie vine în urma evenimentului nefericit din 17 februarie, când președintele PNL Vrancea și al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a trecut la cele veșnice.

Dragoș Ciobotaru este unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea, fiind cunoscut pentru implicarea sa activă în administrația locală.

În paralel, Valentin Resmeriță a fost numit președinte interimar al PNL Focșani în cadrul aceleiași ședințe. Resmeriță a fost, de asemenea, nominalizat drept candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Focșani, în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024.

content-image

Această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea și PNL Focșani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale, punând accentul pe consolidarea partidului la nivel județean și municipal, mai susțin liberalii vrânceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.