Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Damian (Terapia Cluj): Crevedia este altă localitate unde băieții deștepți le râd în nas oamenilor corecți

dragos damian

Oamenii corecți respectă legile și reglementările în vigoare, așa este normal într-o societate. Băieții deștepți nu se încurcă cu așa ceva, ei fac propriile legi și reglementări, după cum le trece prin minte.

Oamenii corecți așteaptă să primească autorizații de la primărie, de la ISU, de la mediu, de la DSP, de la orice altă autoritate și nu își permit să înceapă ceva fără să le primească. Băieții deștepți încep ce vor ei și când vor ei și nimeni nu-i deranjează.

Oamenii corecți sunt controlați de primărie, de ISU, de mediu, de DSP și de orice altă autoritate și li se suspendă orice activitate pentru cea mai mică abatere, chiar și imaginară. Băiețîi deștepți au prieteni peste tot la primărie, la ISU, la mediu, la DSP și la orice altă autoritate astfel încât ii doare în cot dacă vine vreun control.

Oamenii corecți plătesc până la ultimul leu toate taxele, impozitele și contribuțiile, raportează profit în țară și plătesc impozit pe profit. Băiețîi deștepți fentează toate taxele, impozitele și contribuțiile iar profit raportează în țară numai dacă vor mușchii lor.

Oamenii corecți nu apelează la corupție, trafic de influență, conexiuni politice și nepotism. Băieții deștepți au dus corupția, traficul de influență, conexiunile politice și nepotismul la un nou nivel.

În ciuda declarațiilor onorabile ale lui Marcel Ciolacu, o să ingenunchem, o să ne ploconim și o să continuăm să executăm ordinele cuiva atâta vreme cât băieții deștepți vor continua să râdă în nas oamenilor corecți, după care, nepedepsiți, își vor vedea de drum. Așa ne vor judeca și ne vor trata și partenerii internaționali, după numărul de băieți deștepți care continuă să râdă în nas oamenilor corecți.

Cel mai dureros lucru este că în fiecare zi sute de oameni corecți pleacă din țară, sătui să li se râdă în nas de către băiețîi deștepți și nimeni să nu facă nimic.

____

Comentariu de Dragoș Damian, director general Terapia Cluj și director executiv PRIMER (Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.