Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Damian (Terapia Cluj): Este extrem de greu, dar să uităm 5 minute de știrile groaznice de care auzim de o săptămână

dragos damian

Echipa olimpică de matematică a României – 6 elevi și, pe lângă ei, profesorii lor – a obținut medalii de aur și argint la Olimpiada de Matematică din Japonia, clasându-se pe locul 1 între țările din Europa și locul 4 în clasamentul pe națiuni.

Știrea a avut mai puțîn de 700 de citiri pe pagina de social media a Ministerului Educației și abia dacă a fost prezentată de media din România, care a fost complet focusată pe scandalul care pare să nu se mai termine a mizeriei care a ieșit la suprafață, rezultatul nepăsării și lipsei de empatie față de semenii noștri români.

Cei 6 copii, tineri, care în mod normal ar fi trebuit să ne facă mândri și fericiți, au fost eclipsați de știrile proaste pe care le servim în fiecare zi, par să nu se mai termine.

Să aplaudăm performanța copiilor români. Cu atâtea probleme zi de zi, am pierdut obiceiul de a ne bucura de lucrurile simple și de românii de valoare.

Avem cu toții nevoie să mai vorbim și de eroii României.

____

Comentariu de Dragoș Damian, director general Terapia Cluj și director executiv PRIMER (Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.