Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă pentru o vedetă de la PRO TV operată pe creier: 'Nu-mi amintesc de voi' / FOTO

pro tv

Una dintre cele mai apreciate concurente din toate ediţiile de la Vocea României trece printr-o dramă fără margini. Ana Mardare a fost operată pe creier, iar acum se simte mai bine, dar are mari probleme cu memoria. Nu își mai amintește multe lucruri. Artista a postat prima imagine cu ea după operație, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Citeşte şi: Alertă în Statele Unite: ISIS se pregăteşte să comită un atac terorist peste Ocean

„Mulțumesc mult BUNULUI D-ZEU și îngerului meu păzitor domnului doctor de la sectia neurochirurgie,Sergiu Stoica,si dnei dr. anestezist ,pentru a doua șansă la viață! Multumesc mult întregului colectiv de la spitalul Monza! Mulțumesc mult prietenilor mei de suflet pentru rugăciunile, pentru cadourile și pentru prezența voastră la ambele spitale!!! ....nu-mi amintesc de voi,deși ar trebui. Dar din dar se face Rai....D-zeu e MARE!!!Ana vă puuuuupa și vă iubește", a scris Ana Mardare pe Facebook.

Citește și: Crin Antonescu: 'Cea mai mare realizare a mea e că nu mai există PDL' / VIDEO

Familia Anei Mardare a trecut prin momente cumplite. „S-a întâmplat brusc pentru că nu a vrut niciun simptom. S-a întâmplat pur şi simplu. La 6 dimineaţa a avut convulsii, a intrat in comă şi a descoperit după RMN că are o tumoare de 9 cm, pe lobul stâng. Este cât o portocală şi trebuie operată. A ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer" a declarat Nidia Moculescu la Antena Stars. Fata compozitorului o cunoaşte pe Ana de 12 ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.