Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă, despre fanteziile AUR cu insule ca în Dubai: 'Confundă guvernarea cu Vacanța Mare cu Leana și Costel'

Foto boardingpass.ro
burj khalifa tricolor dubai

Cătălin Drulă, compară Programul de guvernare al partidului AUR, care le promite românilor „case la 1 leu” și insule și peninsule artificiale la Marea Neagră „ca în Dubai” cu „Vacanța Mare cu Leana și Costel“.

Întrebat de moderatorul Alex Vlădescu în cadrul emisiunii „Bună dimineața România!“ de la B1 TV ce părere are despre propunerile AUR avansate din programul de guvernare, președintele USR a afirmat că „ AUR confundă guvernarea cu Vacanța Mare cu Leana și Costel. Să ne uităm la ce oameni propun și la acel program auzit chiar din gura lui Simion: primiții pe toți, indiferent ce escroci sunt“.

AUR promite "Case la 1 leu" și insule ca în Dubai

 

AUR le promite românilor, într-un program de guvernare alcătuit din 15 puncte, "case la 1 leu", scutiri de impozite pentru familiile cu mai mulți copii și insule și peninsule artificiale la Marea Neagră, asemenea celor din Dubai.

Insule la Marea Neagră, "precum în Dubai" AUR promite să atragă finanțări nerambursabile sau rambursabile, cu dobânzi subvenționate de stat, pentru turismul românesc și pentru investiții în facilități de agrement sau tratament.

"Susținem realizarea de insule și peninsule artificiale prin acceptarea de investiții private în zona Mării Negre (precum în Dubai)", se poate citi în programul de guvernare al AUR. Voucherele de vacanță vor fi acordate și pentru sectorul privat, însă cu condiția limitării perioadelor de aplicare prin excluderea perioadelor aglomerate, se arată în program.

Implementarea Programului 'Case la 1 leu' pentru tineri din România și românii din diaspora care doresc să revină în țară. Acordarea de locuințe, stimulente financiare și asigurarea transportului pentru profesorii, medicii, asistenții medicali și polițiștii care doresc să lucreze în mediul rural".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.