Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP Suceava face teste COVID-19 la cerere, pentru cei care pleacă în străinătate

SANADOR
testare covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava face, începând de marţi, teste moleculare la cerere pentru depistarea infecţiei cu noul coronavirus, a declarat presei directorul instituţiei, Dinu Sădean.

El a spus că decizia a fost luată în Comitetul director al DSP Suceava, marţi, iar aceste teste la cerere se efectuează contra-cost, tariful fiind stabilit la 248 de lei, cost ce include toate cheltuielile aferente, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Inspecția Muncii a strâns din amenzi 6 milioane de lei în doar 10 zile: Peste 300 de persoane prinse că munceau 'la negru'

Potrivit directorului DSP Suceava, capacitatea de testare, în prezent, este de circa 30 de teste pe zi şi urmează să fie creată o nouă adresă de e-mail pentru programare în cazul acestor teste moleculare la cerere.

Dinu Sădean a precizat că rezultatul testului molecular pentru infecţia cu SARS-CoV-2 va fi comunicat în 24 până la 48 de ore de la momentul testării.

El a spus că decizia de testare la cerere s-a luat pentru a veni în sprijinul sucevenilor care doresc să călătorească în ţări în care cetăţenii români trebuie să prezinte, la intrare, un test molecular negativ pentru infecţia cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.