Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dușan Uhrin Jr, după eșecul în fața Universității Craiova: 'Am făcut câteva greșeli personale. Am înscris la 0-0 și am văzut că n-a fost ofsaid'

descopera.ro
fotbal minge

Antrenorul lui Dinamo, Dușan Uhrin Jr, a fost foarte supărat după eșecul în fața Universității Craiova, scor 1-4, potrivit Mediafax.

Principala problemă a tehnicianul nu a fost jocul echipei, ci asistentul Vladimir Urzică, cel care a ridicat fanionul la primul gol al partidei, marcat de Dinamo prin Moldoveanu și anulat pentru ofsaid.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

"Am făcut câteva greșeli personale. Am înscris la 0-0 și am văzut că n-a fost ofsaid. E imposibil ca mereu să existe greșeli împotriva noastră. După ofsaidul dat, a venit golul Craiovei. Asistentul de pe partea noastră (n.r Vladimir Urzică) a comis multe greșeli. Am văzut! Nu știu cum e posibil să arbitreze în prima ligă. Am făcut și noi câteva greșeli mari, iar Craiova a înscris așa. Nu am mai vorbit de arbitraj până acum, dar deciziile de astăzi au schimbat totul.

Nu suntem ca Real Madrid, să jucăm împotriva tuturor. Încercăm să dăm tot ce putem. Cred că a fost un meci bun pentru spectatori, dar nu și pentru mine. Nu vrea să vorbesc despre patron, despre situația clubului, ci doar despre fotbal. Orice arbitru poate face greșeli, dar nu atât de multe. Acum ne vom concentra pe jocul cu CFR Cluja", a spus Dușan Uhrin Jr, după înfrângerea de la Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.