Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu spune că 'l-a citit' pe Klaus Iohannis: Ce ar urmări, de fapt, președintele prin repetatele blocaje ale Guvernului

Inquam Photos
Buzatu Dumitru

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că președintele Klaus Iohannis încearcă să exercite presiuni permanente asupra Guvernului în speranța că va abandona guvernarea. El a adăugat că Executivul își va alege singur data la care se va prezenta în Parlament.

"Ideea este ca președintele încearcă persuasiv sa exercite presiuni permanent asupra guvernului în speranța că guvernul va abandona guvernarea. Președintele Iohannis, care a fost președintele PNL și exercita o mare influenta acolo poate să ceară să se introducă moțiunea de cenzură dacă domnia sa va considera că nu mai avem majoritate în Parlament", a declarat Dumitru Buzatu, joi, pentru MEDIAFAX, după ce Klaus Iohannis a respins propunerile de miniștrii interimari.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Social-democratul a adăugat că întru-cât nu există un termen prevăzut în Constituție pentru prezentarea Guvernului în Parlament, Executivul se va prezenta în Parlament la o dată stabilită de aceștia.

"Dincolo de asta, este important ca Guvernul să se comporte în raport cu prevederile constituționale, în mod legal. Întru-cât nu există o formulă care să conțină termene foarte precise vom alege noi data la care să ne prezentăm în Parlament, nu când va vrea președintele Iohannis", a mai spus Buzatu.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.