Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir a EXPLODAT după eșecul cu Suedia: Am fost praf. Naționala mare trebuie să i-o dăm lui Mirel Rădoi

www.romaniatv.net
Mircea Sandu Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a precizat ce schimbări ar trebui să se facă la echipa națională, pentru a ieși din impas. Primii pe listă sunt Mirel Rădoi, selecționerul echipei de tineret a României, și "tricolorii mici", conform Mediafax.

"Am fot praf de tot în prima repriză. Nu l-am văzut pe Deac să joace așa de prost niciodată. Eu v-am spus că nu avem valoare să trecem de Suedia. Poate că dacă îl aveam pe teren pe Gică Hagi și pe cei din generația lui ne calificam la Campionatul European, dar cu ce avem acum în echipă să zicem mersi că am scapat așa ieftin. Dacă Suedia își punea mintea cu noi, ne umplea poarta.

Citește și: Andrei Caramitru îi dă PONTURILE ZILEI lui Florin Cîțu: măsuri URGENTE pentru a aduce bani la bugetul de stat

Trebuie să mai aducem încă vreo trei jucători de la tineret, iar eu zic că naționala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Radoi. Îl avem și pe copilul ăla Mihăilă. Este bine să fie promovat cât mai repede, deoarece copiii au valoare. Îl avem și pe Radu. Dacă vom juca așa la baraj, atunci vă spun sincer că nu avem nicio șansă. Acolo nu vom întâlni echipe ca Feroe sau Malta", a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Echipa națională a României a ratat șansa calificării la Campionatul European din 2020, după ce vineri seară, 15 noiembrie, a pierdut, pe teren propriu, în fața Suediei, scor 0-2. Pentru prima reprezentativă urmează ultimul meci din aceste preliminari, la Madrid, cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.