Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După actualizare, Ethereum crește peste 3.000 de dolari pentru prima dată din luna mai

investopedia.com
ether criptomonede

Prețul Ethereum continuă să crească după lansarea recentă a unei actualizări majore a rețelei și astăzi a depășit nivelul de 3.000 USD pentru prima dată de la căderea liberă a pieței de la mijlocul lunii mai . Prețul ETH se ridică la 3.009 USD, conform datelor CoinMarketCap.

Deși se află încă departe de maximul istoric al Ethereum de aproape 4.357 dolari stabilit pe 12 mai, pe CoinGecko , ETH nu a avut un preț atât de mare în aproape trei luni. Au trecut sub 3.000 de dolari din 19 mai, când întreaga piață a criptomonedelor a căzut într-o spirală descendentă după câteva luni de creștere.

Decizia Tesla de a nu mai accepta Bitcoin și incertitudinea în legătură cu represiunea criptografică a Chinei sunt citate drept motive cheie ale declinului. Bitcoin și Ethereum au pierdut, deopotrivă, mai mult de 50% din valoarea lor de la nivelurile ridicate din toate timpurile stabilite în aprilie sau mai, iar aproape întreaga piață a criptomonedelor a urmat exemplul într-o scădere de vară, deoarece câștigurile de la începutul anului au fost șterse pe scară largă.

Ethereum, în special, a scăzut sub 2.000 de dolari în mai multe puncte în ultima perioadă, cel mai recent pe 22 iulie. Prețul a depășit astăzi pragul de 3.000 de dolari.

Deși piața a crescut în ultima perioadă, creșterea Ethereum a fost atribuită în parte lansării mult așteptatei hard fork-uri din Londra , o actualizare a rețelei care pune în aplicare mai multe propuneri de îmbunătățire a comunității.

Actualizarea schimbă modul în care taxele sunt calculate de către rețea, potențial de economisire a utilizatorilor ETH prețioase , deoarece acestea fac tranzacții. În mod crucial, acesta arde acele taxe - sau le elimină din circulație - în loc să le acorde minerilor din rețea, adăugând un element deflaționist la Ethereum care scade treptat oferta de ETH.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.