Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ATACURILE la adresa lui Dan Barna, Mihai Goțiu s-a liniștit: 'Suntem de aceeași parte a baricadei'

mihai gotiu

După ce STIRIPESURSE.RO a prezentat atacurile sale la adresa lui Dan Barna, senatorul USR Mihai Goțiu jură că nu sunt conflicte interne între cele două partide ale Alianței USR-PLUS și susține că este normal să existe dezbateri interne "încinse". El transmite că discuțiile din alianță sunt despre cum va continua aceasta.

Mihai Goțiu s-a aflat, sâmbătă, în Piața Victoriei, împreună cu liderul PLUS Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu, membru în Biroul Național PLUS, și cu deputatul USR Stelian Ion, la manifestația care a marcat un an de la protestele violente din 10 august 2018.

Citește și: Atenție! Vecinul lui Gheorghe Dincă oferă noi detalii

"Ieri, mai pe după-amiază, o parte a presei, relata «pe surse», că eu și colegii deputați Stelian Ion și Tudor Benga am fi pornit vreo revoluție internă ori că ar exista rupturi majore între USR și PLUS. Doar câteva ore, mai târziu, în Piața Victoriei, ne-am întâlnit cu Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu. Îmi pare rău că trebuie să-i dezamăgesc pe cei care văd în discuțiile în contradictoriu «mari rupturi», «acuzații», «conflicte interne» și alte cuvinte grele care «vând» o știre. Suntem de aceeași parte a baricadei!", a scris, duminică, pe Facebook, senatorul USR Mihai Goțiu.

Acesta a transmis că este normal să existe dezbateri interne iar obiectivele alianței USR-PLUS sunt aceleași cu ale celor care au fost în Piața Victoriei.

Citește și: EXCLUSIV 40 de martori degeaba! O rețea de proxeneți, lăsată liberă în Caracal! Cutremur în sistem

"Avem de construit o alternativă pe termen lung pentru România și e cât se poate de normal să existe dezbateri interne încinse, pentru că doar o dezbatere reală poate asigura o fundație solidă pentru construcția la care ne-am înhămat. Discuțiile nu sunt despre «dacă» vom continua alianța, ci despre «cum» continuăm. Împreună ;)! Nu-mi pare rău pentru toți cei din vechea clasă politică că le dau această veste: obiectivele comune ale USR și PLUS, ale membrilor și susținătorilor noștri, au rămas neschimbate și sunt aceleași cu ale celor care au fost, și ieri, în Piața Victoriei. Nu, n-am uitat ce ați făcut cu țara asta și cu cetățenii ei, n-am uitat Roșia Montană, Colectiv, asaltul asupra Justiției, distrugerea pădurilor și apelor României, 10 august 2018, incompetența, impostura și hoția promovate în funcții publice și nu vom uita tragedia de la Caracal! Tocmai discuțiile astea în contradictoriu (pe care unii le-ar dori «scandaluri») sunt garanția că ceea ce construim împreună, USR și PLUS, va avea forța să măture toată rețeaua politică feudală și de tip mafiot care și-a bătut joc de România și de cetățenii ei! Da, așteptați-vă să mai avem astfel de dispute interne, legate despre CUM schimbăm România, și, da, așteptați-vă să câștigăm!", arată mesajul politicianului.

Citește și: Explicații făcute de Cozmin Gușă! ‘A fost o manifestare exceptională de civili’

Deputatul USR Stelian Ion susține că alianța politică cu PLUS a trecut cu greutate de Comitetul Politic al USR, fiind neînțelegeri în partid și între cele două formațiuni politice privind condițiile formării alianței. O mare parte din USR nu a dorit alianța, potrivit unui mesaj obținut de STIRIPESURSE.RO.

Conducerile celor două partide au agreat, marți, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și Consiliul Național al PLUS. Din cauza procesului îndelungat de înregistrare a alianței, aceasta va fi dublată de o alianță electorală pentru prezidențiale.

Citește și: DIICOT anunță! ‘Activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare’

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că obiectivul Alianței USR-PLUS este de a fuziona pe viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.