Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Belogrod, ucrainenii s-au dezlănțuit în Crimeea: Guvernatorul regiunii a dat alerta după o noapte nebună

crimeea

Şase drone au fost doborâte în noaptea de miercuri spre joi în Crimeea, a anunţat guvernatorul local instalat de Moscova, Serghei Aksionov. Anunţul vine la câteva zile după un atac spectaculos al unor grupuri ruse din Ucraina pe teritoriul rusesc, notează AFP, citat de News.ro.

"În cursul nopţii trecute, şase drone au fost doborâte sau anihilate în diferite districte din Crimeea", a scris Serghei Aksionov pe Telegram. Incidentul "nu a provocat victime sau răniţi", a subliniat el.

Luni, două grupuri de naţionalişti ruşi anti-Kremlin, care se adăpostesc în Ucraina, au întreprins atacuri pe teritoriul rusesc. Incursiunea a avut loc luni în mai multe localităţi din regiunea Belgorod, aflată a graniţa cu Ucraina. De atunci, regiunea Belgorod a fost vizată de "numeroase" atacuri cu drone, potrivit autorităţilor locale.

Atacurile şi sabotajele s-au înmulţit în ultima vreme în Rusia, în timp ce Kievul afirmă că finalizează pregătirile pentru a lansa o ofensivă de recucerire a teritoriilor ocupate de Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.