Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a boicotat votul, PNL vrea să atace la CCR majorările de salarii / VIDEO

ccr

Liberalii anunţă, prin vocea deputatului Eugen Nicolăescu, liderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor, că analizează posibilitatea contestării la Curtea Constituţională a legii prin care s-a modificat OUG 20/2016 şi s-au majorat salariile în sistemul bugetar. Acţiunea PNL vine după ce la votul final din plen deputaţii liberali au absentat în semn de protest.

Vezi AICI de majorări salariale au fost votate luni în Parlament!

"Dacă PSD dorea să facă echitate în sistemul salarial, trebuia să o facă în cei trei ani cât a guvernat singur. PSD a dat pomană. Sunt foarte trist că sindicatele s-au lăsat politizate. (...) Această legislaţie nu se va aplica niciodată, pentru că nu există mijloacele tehnice. (...) Modalitatea PSD de a acţiona este o minciună, o iluzie pe care le-o oferă oamenilor. Am vrut să dăm un alt semnal: să lăsăm PSD să-şi asume că minte populaţia. Am studiat cu juriştii noştri posibilitatea să contestăm la CCR această lege", a declarat Nicolăescu.

La rândul său, deputatul Remus Cernea a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că va contesta votul, pentru că, în opinia sa, nu ar fi existat cvorum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.