Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a pierdut meciul din sfertul de finală de la Wimbledon, Roger Federer spune că nu știe dacă va mai reuși să revină la turneu

roger federer

Jucătorul elvețian de tenis Roger Federer a pierdut miercuri meciul din sfertul de finală de la Wimbledon, în fața polonezului Hubert Hurkacz. Federer a declarant după meci că nu știe dacă se va mai întoarce vreodată la Wimbledon, potrivit mediafax.ro.

De opt ori campion la Londra, Federer, care împlinește 40 de ani luna viitoare, a fost învins în 3 seturi, cu 6-3 7-6 (4) 6-0.

"Desigur, aș vrea să joc din nou aici, dar la vârsta mea nu știi niciodată ce te așteaptă după colț", a spus elvețianul după meci, citat de BBC Sports.

"Am nevoie de o pauză de câteva zile. Apoi voi vedea ce trebuie să fac pentru a intra într-o formă mai bună și a fi mai competitiv."

Întrebat dacă va fi ultima oară când a jucat pe Center Court, el a răspuns: „Nu știu, chiar nu știu. Trebuie să mă regrupez. Scopul meu pentru ultimul an a fost să joc din nou la Wimbledon.”

"Am reușit anul acesta, ceea ce m-a bucurat cu adevărat. Tot ce va veni după Wimbledon… ne vom așeza și vom discuta despre asta.”

"Sunt de fapt fericit că am ajuns atât de departe, chiar dacă sunt dezamăgit că am pierdut.", a mai spus fostul număr 1 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.